Večer s exotickým kořením

Večer s exotickým kořením

Ponořte se spolu s námi do exotických vůní kuchyně obyvatel daleké Indonésie.

Další z oblíbených degustačních večerů, který je tentokrát zaměřen na koření používané při výrobě pokrmů ve státech Indického oceánu. 

Degustační večer skládající se z 5 degustačních pokrmů se uskuteční 16. 3. 2018 od 18:00 v naší restauraci. 

Celým degustačním večerem vás provede náš šéfkuchař Lukáš Bulíček. 

Rezervovat místo si můžete na naší recepci, na tel. čísle: 558 998 250

 

Menu večera

předkrm
domácí mangový jam s tamarindem, pečenými krevetami  a chlebovou plackou
 
polévka
krémová drůbeží polévka s vůní hřebíčku, kari a s citronovou trávou
 
hl.chod 1
tuňák Mashuni s kokosem, cibulí a chilli papričkami servírovaný s  dhal curry s garam masála
 
hl.chod 2
Kukulhu Riha tažené v kokosovém mléce se skořicí a směsí aromatického koření podávané se sladkou rýží
 
dezert  
ananas plněný šlehaným jogurtem, medem, kardamonem a chilli papričkami
 
cena
590 Kč