Korejský večer - 21. 4. 2017
Chcete znát dobrý tip na pestrou, velmi chutnou a zdravou kuchyni?
Přijďte nahlédnout a ochutnat inspirativní korejské menu.
Vaří a večerním gurmánstvím provází náš host - šéfkuchař Lukáš Bulíček.
Menu večera
předkrm
YUKHOE - korejský tartar s medem, zázvorem a hruškou nashi podávaný s toustovým pečivem
YUKHOE - korejský tartar s medem, zázvorem a hruškou nashi podávaný s toustovým pečivem
polévka
NONGSHIM - zeleninovo-houbová polévka s tofu a sójovou pastou
NONGSHIM - zeleninovo-houbová polévka s tofu a sójovou pastou
hlavní chod 1
KANG JUNG - smažené kuřecí kousky se sladkou omáčkou, s batátovým pyré a zeleninovými nudlemi
KANG JUNG - smažené kuřecí kousky se sladkou omáčkou, s batátovým pyré a zeleninovými nudlemi
hlavní chod 2
SAMGYEOPSAL - grilovaný marinovaný bok z mladého selátka podávaný s jasmínovou rýží s jemným aroma citrusů
SAMGYEOPSAL - grilovaný marinovaný bok z mladého selátka podávaný s jasmínovou rýží s jemným aroma citrusů
dezert
MANUTEA - zmrzlina ze zeleného čaje s kandovaným ovocem
MANUTEA - zmrzlina ze zeleného čaje s kandovaným ovocem
cena
540 Kč
540 Kč