Gurmánství po japonsku -20.5.2016
Terijaki, wakame, yakitori, wasabi, ponzu.....jak často se vám naskytne příležitot se s chutěmi a vůněmi představovanými těmito pojmy setkat?
Naše gurmánské večery vám nahlédnout do kuchyní a gastronomie různých národů umožní.
Nasytíte tak nejen chuťové pohárky, ale i ostatní smyslové buňky.
Pětichodová degustace byla připravovaná v naší kuchyni pod vedením šéfkuchaře Lukáše Bulíčka, který jednotlivé chody vždy také barvitě a poutavě představil.
Nahlédněte do menu příjemného exotického večera:
Předkrm
Smažené tofu s omáčkou terijaki, křupavým zeleninovým salátkem a nakládaným růžovým zázvorem
Polévka
Miso polévka s mořskou řasou wakame
Hlavní chod 1
Yakitori špízky se zeleninou smaženou v tempuře, soba nudle a wasabi majonéza
Hlavní chod 2
Tuňák v sashimi kvalitě zprudka grilovaný v barevném sezamu s omáčkou ponzu a okurkovým salátem
Dezert