Gurmánství po japonsku -20.5.2016

Gurmánství po japonsku -20.5.2016

Terijaki, wakame, yakitori, wasabi, ponzu.....jak často se vám naskytne příležitot se s chutěmi a vůněmi představovanými těmito pojmy setkat?
Naše gurmánské večery vám nahlédnout do kuchyní a gastronomie různých národů umožní.
Nasytíte tak nejen chuťové pohárky, ale i ostatní smyslové buňky.

 

Pětichodová degustace byla připravovaná v naší kuchyni pod vedením šéfkuchaře Lukáše Bulíčka, který jednotlivé chody vždy také barvitě a poutavě představil.

Nahlédněte do menu příjemného exotického večera:

 

Předkrm

Smažené tofu s omáčkou terijaki, křupavým zeleninovým salátkem a nakládaným růžovým zázvorem

Polévka

Miso polévka s mořskou řasou wakame

Hlavní chod 1

Yakitori špízky se zeleninou smaženou v tempuře, soba nudle a wasabi majonéza

Hlavní chod 2

Tuňák v sashimi kvalitě zprudka grilovaný v barevném sezamu s omáčkou ponzu a okurkovým salátem

Dezert