Denní menu - 22.04. - 28.04.2024
Pondělí - 22.04.
|
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) |
33,00 Kč |
|
Zelná polévka s bramborem (1,9) |
33,00 Kč |
Menu č. 1 |
Hovězí svíčková podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem (1,3,7,9) |
150,00 Kč |
Menu č. 2 |
Hermelín pečený na listovém těstě, salát z čerstvé zeleniny, sladká chilli omáčka, sezam (1,3,7,11 |
150,00 Kč |
Menu č. 3 |
Zeleninová miska „Poke“ s pohankou a restovaným marinovaným tofu, mango, edamame, mořská řasa, růžový zázvor, chilli, sezam, teriyaki dip (6,8,11) |
230,00 Kč |
Business menu |
Italské krémové rizoto s bazalkovým pestem a sušenou šunkou, lupínky parmazánu (7,8,9) |
260,00 Kč |
Úterý - 23.04.
|
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) |
33,00 Kč |
|
Polévka z červené řepy zakáplá smetanou (1,7,9) |
33,00 Kč |
Menu č. 1 |
Fusilli těstoviny s listovým špenátem a filátkem z divokého lososa „Gorbuša“, parmazán (1,4,7,9) |
150,00 Kč |
Menu č. 2 |
Kuřecí placičky s cuketou, sušenými rajčaty a chia semínky v bylinkové strouhance, bramborové pyré, okurkový salát se smetanou a česnekem (1,3,7) |
145,00 Kč |
Menu č. 3 |
Zeleninová miska „Poke“ s pohankou a restovaným marinovaným tofu, mango, edamame, mořská řasa, růžový zázvor, chilli, sezam, teriyaki dip (6,8,11) |
230,00 Kč |
Business menu |
Vepřová panenka s cibulovou marmeládou, restovaná slanina, pečené brambory (7) |
260,00 Kč |
Středa - 24.04.
|
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) |
33,00 Kč |
|
Frankfurtská polévka s párkem (1,7,9) |
33,00 Kč |
Menu č. 1 |
Pečené kuřecí stehno servírované se zeleninovým bulgurem (1,7,9,10) |
145,00 Kč |
Menu č. 2 |
Špagety prohozené omáčkou z drcených rajčat, sypané strouhanou mozzarellou, bazalkové pesto (1,7,8,9) |
145,00 Kč |
Menu č. 3 |
Zeleninová miska „Poke“ s pohankou a restovaným marinovaným tofu, mango, edamame, mořská řasa, růžový zázvor, chilli, sezam, teriyaki dip (6,8,11) |
230,00 Kč |
Business menu |
Kuřecí prso plněné kozím sýrem, špenátem a sušenými rajčaty, smetanové glace, šťouchaný brambor s mladou cibulkou (7,9) |
260,00 Kč |
Čtvrtek - 25.04.
|
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) |
33,00 Kč |
|
Hráškový krém s krutóny (1,3,7,9) |
33,00 Kč |
Menu č. 1 |
Vepřový steak s restovanou paprikou a grilovanými žampióny, chorizo omáčka, pečené brambory (1,7,9) |
145,00 Kč |
Menu č. 2 |
Tuňákový salát s vaječnou omeletou, černé olivy, cherry rajčátka, polní okurka, zelené fazolky, ledový salát, bylinková zálivka, rozpečené pečivo (1,3,4,10) |
150,00 Kč |
Menu č. 3 |
Zeleninová miska „Poke“ s pohankou a restovaným marinovaným tofu, mango, edamame, mořská řasa, růžový zázvor, chilli, sezam, teriyaki dip (6,8,11) |
230,00 Kč |
Business menu |
Kuřecí prso v kešu strouhance, bramborové pyré, marinovaná červená řepa, dýňová jádra (1,3,7,8) |
260,00 Kč |
Pátek - 26.04.
|
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9) |
33,00 Kč |
|
Hovězí vývar s pohankou a zeleninou (9) |
33,00 Kč |
Menu č. 1 |
1. Kuřecí prso v sýrovém těstíčku, vařený máslový brambor s kudrnkou, salát z čínského zelí (1,3,7) |
145,00 Kč |
Menu č. 2 |
Bramborové knedlíky plněné celou švestkou sypané makovým cukrem, přepuštěné máslo (1,7) |
135,00 Kč |
Menu č. 3 |
Zeleninová miska „Poke“ s pohankou a restovaným marinovaným tofu, mango, edamame, mořská řasa, růžový zázvor, chilli, sezam, teriyaki dip (6,8,11) |
230,00 Kč |
Business menu |
Filátko z čerstvého okouna s „Bearnaise“ omáčkou, grilovaná polenta, restovaná cuketa (3,4,7,9) |
270,00 Kč |
Částky do výše 300 Kč je možno platit zaměstnaneckými stravenkami.
Aktuální denní menu pro vás bude připraveno k nahlédnutí každý týden vždy od pondělí 6h.