Ohlédnutí za svatohubertským večerem
Svatohubertský večer plný lesních chutí po sobě zanechal ve všech zúčastněných příjemný gurmánský zážitek. Královské menu nejen lákavě vypadalo, ale také skvěle chutnalo.
Že jste říjnový degustační večer nestihli? Nic si z toho nedělejte. Rádi pro vás v příštím roce budeme podobné gurmánské zážitky opět připravovat. Dozvíte se o nich včas.
Pro úplnost přikládáme menu, které si návštevníci mohli u nás během večera vychutnat.
předkrm
hrubá paštika z divočáka doplněná o brusinkový dip s ořechy
polévka
zvěřinové velouté s červenou řepou, malým žemlovým knedlíčkem s liškami a olejem z borovicových výhonků
hlavní chod 1
karé z divokého selete pečené dorůžova, servírované s bramborovo-kaštanovým pyré a glazovanou karotkou
hlavní chod 2
kýta z mladé laně na hříbkovém ragú, tvarohové nočky se špekem restované na tymiánovém másle
dezert
pečená hruška s omáčkou z kořeněného vína a skořice s čokoládovou polevou
Fotky z večera si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.