Chilli večer - 19. 1. 2018
Milí gurmáni, máte chuť na sváteční menu, které má šmrnc a říz? Vařit a provázet touto degustací vás bude náš host
šéfkuchař Lukáš Bulíček.
Menu večera
předkrm
tofu na černém pepři servírované s papričkami jalapeños plněnými sýrem Čedar
tofu na černém pepři servírované s papričkami jalapeños plněnými sýrem Čedar
polévka
indonéská polévka Soto Ayam s Kopay chilli provoněná zázvorem a koriandrem
indonéská polévka Soto Ayam s Kopay chilli provoněná zázvorem a koriandrem
1. hlavní chod
bílé rizoto s křupavou chilli strouhankou servírované s filírovaným flank steakem marinovaným v cayenském pepři
bílé rizoto s křupavou chilli strouhankou servírované s filírovaným flank steakem marinovaným v cayenském pepři
2. hlavní chod
tradiční chilli con carne připravované dle originální receptury s limetovou rýží a ostrou tomatovou marmeládou
dezert
mangová Margarita s papričkami habanero podávaná s brownies z belgické čokolády s chilli Aji Limon Drop
Cena
550 Kč
550 Kč