Chilli večer - 19. 1. 2018

Chilli večer - 19. 1. 2018

Milí gurmáni, máte chuť na sváteční menu, které má šmrnc a říz? Vařit a provázet touto degustací vás bude náš host

šéfkuchař Lukáš Bulíček.

Menu večera

předkrm
tofu na černém pepři servírované s papričkami jalapeños plněnými sýrem Čedar
 
polévka
indonéská polévka Soto Ayam s Kopay chilli provoněná zázvorem a koriandrem
 
1. hlavní chod
bílé rizoto s křupavou chilli strouhankou servírované s filírovaným flank steakem marinovaným v cayenském pepři
 
2. hlavní chod
tradiční chilli con carne připravované dle originální receptury s limetovou rýží a ostrou tomatovou marmeládou
 
dezert
mangová Margarita s papričkami habanero podávaná s brownies z belgické čokolády s chilli Aji Limon Drop
 
Cena
550 Kč