Sezónní nabídka - Podzimní menu

Předkrm
180 g  Rozpečená bageta s ciblovou marmeládou, černými olivami, ančovičkou a rukolou (1,3,4,7) 105,-       
     
     
 
Polévka
0,5 l Dýňový krém s kokosovým mlékem a zázvorem, dýňový olej, dýňová jádra (9)         75,-        *
     
 
Hlavní chod
200 g  Hovězí steak na fazolkách s anglickou slaninou a koprem, pečený česnek, pepřová omáčka provoněná koňakem, hranolky se slupkou (7,9)                535,-       *
350 g Konfitované kachní stehno s dýňovým pyré, restované žampiony, šípková omáčka (7,1,9) 350,-
180 g Špalík vepřové panenky se švestkovou omáčkou, kousky sušených švestek, pečené bylinkové brambory (7) 255,-       *
180 g Kuřecí řízečky s mletými mandlemi v panko strouhance, šafránové pyré, marinovaná červená řepa v acetu a medu (1,3,7,8) 245,-
140 g Pečený okoun s bramborovým pyré s hrubozrnou hořčicí, omáčka "barigoule", pošírované vejce, bramborový prach (7,9) 255,-       *
400 g Krémové dýňové rizoto se sušenými brusinkami, kousky pečené dýňě hokaido, kozí sýr s bílou plísní, rukola (7,9) 255,-       *
Dezert
  Pošírovaná hruška v červeném portském víně, servírovaná na čokoládě se skořicovou zmrzlinou (7) 85,           *-