Sezónní nabídka -Podzimní menu

Předkrm
5 ks/100 g Grilované krevety v máslové marinádě s chutí limetky a česneku, toast (1,2,3,7) 130,-
 
Polévka
0,5 l Dýňový krém zakápnutý dýňovým olejem, dýňová jádra, smetana (7,9,)* 65,-
     
 
Hlavní chod
180 g

Kuřecí prso s marinovanou řepou, dijonská omáčka, šťouchaný brambor s cibulkou (7,10)*

215,-
140 g Filet z okouna, květákové pyré, pečená dýně hokaido s cherry rajčátky, petrželkový olej (4,7)* 245,-
350 g Domácí těstoviny s hříbkovým ragú zjemněné smetanou, parmazán (1,3,7,9) 175,-
100 g Kozí sýr s bílou plísní na trhaných listech salátů, pečená dýně hokaido, marinovaná červená řepa, dýňová jádra, aceto, toast (1,3,7)

230,-

120 g Vepřová panenka na listovém salátu s grilovanými žampiony, cherry rajčaty a restovanou slaninou, aioli dip, toast (1,3)

225,-