Ohlédnutí za svatohubertským večerem
Svatohubertský večer plný lesních chutí po sobě zanechal ve všech zúčastněných příjemný gurmánský zážitek. Královské menu nejen lákavě vypadalo, ale také skvěle chutnalo.
Ohlédnutí za svatohubertským večerem >>
Svatohubertský večer plný lesních chutí po sobě zanechal ve všech zúčastněných příjemný gurmánský zážitek. Královské menu nejen lákavě vypadalo, ale také skvěle chutnalo.
I tentokrát předvedl Lukáš Bulíček mimořádný výkon při moderování celého večera a hlavně přípravě lahodných pokrmů.
Třetí únorový večer se nesl v duchu tance, hudby a příjemné zábavy v rámci našeho Relax centrum plese.
Šmrnc a říz – to jsou přesně ta slova, která vystihují gurmánský chilli večer, který v naší restauraci proběhl pod vedením našeho skvělého šéfkuchaře Lukáše Bulíčka.
Šéfkuchař Claudio Pivotto a someliér Kristian Martini spolu s týmem Relax Centra vytvořili výjimečnou atmosféru večera.
Pětichodovou degustací australských jídel naše gurmánské cestování v r. 2016 končí. Jsme obohaceni o nové recepty, ingredience a nápady, motivovaní ke zdravější kuchyni a požitku z jídla a stolování.
...ještě opálené tváře a v nich patrná uvolňující slunečná pohoda dlouhých letních dní, večerní chlad však již oznamuje příchod podzimu. I ten má své kouzlo, nalaďme se pro jeho vstřícné přijetí.
Vůni, kterou nám nabízí úprava jídla na grilu, si o příjemných letních večerech nemůžeme odepřít.
Zvlášť když máme možnost nechat se inspirovat grilovacím kouzlením profesionála - šéfkuchaře Lukáše Bulíčka.
Terijaki, wakame, yakitori, wasabi, ponzu.....jak často se vám naskytne příležitot se s chutěmi a vůněmi představovanými těmito pojmy setkat?
Naše gurmánské večery vám nahlédnout do kuchyní a gastronomie různých národů umožní.
Nasytíte tak nejen chuťové pohárky, ale i ostatní smyslové buňky.
Společně sdílené veselí, hudba, tanec a přátelská atmosféra jsou cennosti, které naši duši naladí a posílí a tělo uvolní. Proč si je nedopřát i mimo plesovou sezónu?