Večer s exotickým kořením
Ponořte se spolu s námi do exotických vůní kuchyně obyvatel daleké Indonésie.
Další z oblíbených degustačních večerů, který je tentokrát zaměřen na koření používané při výrobě pokrmů ve státech Indického oceánu.
Degustační večer skládající se z 5 degustačních pokrmů se uskuteční 16. 3. 2018 od 18:00 v naší restauraci.
Celým degustačním večerem vás provede náš šéfkuchař Lukáš Bulíček.
Rezervovat místo si můžete na naší recepci, na tel. čísle: 558 998 250
Menu večera
předkrm
domácí mangový jam s tamarindem, pečenými krevetami a chlebovou plackou
polévka
krémová drůbeží polévka s vůní hřebíčku, kari a s citronovou trávou
hl.chod 1
tuňák Mashuni s kokosem, cibulí a chilli papričkami servírovaný s dhal curry s garam masála
hl.chod 2
Kukulhu Riha tažené v kokosovém mléce se skořicí a směsí aromatického koření podávané se sladkou rýží
Kukulhu Riha tažené v kokosovém mléce se skořicí a směsí aromatického koření podávané se sladkou rýží
dezert
ananas plněný šlehaným jogurtem, medem, kardamonem a chilli papričkami
cena
590 Kč
590 Kč