Korejský večer - 21. 4. 2017

Korejský večer - 21. 4. 2017

Chcete znát dobrý tip na pestrou, velmi chutnou a zdravou kuchyni?

Přijďte nahlédnout a ochutnat inspirativní korejské menu.

Vaří a večerním gurmánstvím provází náš host - šéfkuchař Lukáš Bulíček.

Menu večera 

předkrm
YUKHOE - korejský tartar s medem, zázvorem a hruškou nashi podávaný s toustovým pečivem
 
polévka
NONGSHIM - zeleninovo-houbová polévka s tofu a sójovou pastou
 
hlavní chod 1
KANG JUNG - smažené kuřecí kousky se sladkou omáčkou, s batátovým pyré a zeleninovými nudlemi
 
hlavní chod 2
SAMGYEOPSAL - grilovaný marinovaný bok z mladého selátka podávaný s jasmínovou rýží s jemným aroma citrusů
 
dezert
MANUTEA - zmrzlina ze zeleného čaje s kandovaným ovocem
 
cena
540 Kč