Brazilský večer 17.3. 2017 v 18 h
Milí gurmáni, zveme vás k dalšímu gurmánskému cestování!
Tentokrát prostřednictvím svých smyslů navštívíme tropickou Brazílii.
Opět se na Vás těší šéfkuchař Lukáš Bulíček.
Menu večera
předkrm
Waggoner - sušené hovězí s dušenou rýží s vůní česneku a petržele
polévka
Vatapá - rybí polévka s mořskými korýši, kokosovým mlékem a zázvorem
1. hlavní chod
Feijoada brasileira - brazilský národní pokrm z uzeného masa, klobás a černých fazolí
2. hlavní chod
Churrasco z vepřové kotlety a hovězí květové špičky s feferonkovou omáčkou, grilovaným ananasem a exotickým ovocným salátem
dezert
Pave de Maracuja - tradiční dezert s kokosem, vanilkou a maracujou
cena
640 Kč