Sezónní nabídka - jarní menu

Předkrm
  Hráškový tatarák s uzeným lososem, toast (1,2,4,3) 140 Kč
 
Polévka
2 dcl Cappuccino z jeruzalemského artyčoku s bylinkovou pěnou, lanýžovým olejem (7,9) 70 Kč
0,5/1 l SOTO AYAM - Indonéská kuřecí polévka (4,8,9) 110/170 Kč
 
Hlavní chod
300 g Pomalu pečené kachní stehno podávané na haluškách, kedlubnové zelí (1,9,3) 245 Kč
180 g Vepřové panenské dukátky s bruselskými kapustičkami a anglickou slaninou, bramborové pyré, silné glacé (7,9) 240 Kč
140 g Pečený losos na zelných fazolkách, smetanová omáčka, sýrové krokety (4,7,1,3,9) 245 Kč
300 g Italské rizoto s chřestem a hráškem, zjemněné mascarponem, hobliny parmazánu (7,9) 180 Kč
300 g Domácí tagliatelle s domácím pestem z medvědího česneku a praženými kešu oříšky, parmazán (8,1,3,7,9) 180 Kč
Dezert
  Domácí sorbet z kiwi a bílé čokolády 75 Kč