Sláva sv.Huberta všemi smysly - 21.11.2014 v 18h
Listopad je období, kdy krása přírody je umocněná pestrostí barev a hojností zvěře, období oslav myslivců, jejichž patronem je sv.Hubert, období zvěřinových delikates tak cenných pro zdraví a přípravu těla na zimu.
Sláva sv. Hubertovi, patronu lovu a milovníkovi přírody
Oslavme spolu krásu našich Beskyd,
vzdejme poctu myslivcům, kteří se usilovně připravují na mnohostrannou péči o zvěř v období zimy a moudře regulují její počty k ochraně přírody i minimalizování jejího úhynu,
pochutnejme si na specialitách známých a vyhledávaných po celá staletí.
Dovíte se nejen o umění přípravy zvěřiny, ale i o tajích naší přírody a legendě sv. Huberta.
Večerem vás provede celoživotní milovník přírody, myslivec a spisovatel
Vladislav Krop
Své kuchařské umění vám předvede naše šéfkuchařka
Monika Misiarzová
MENU VEČERA
Předkrm
Pečené jelení masové kuličky podávané s brusinkovou omáčkou a rozpečenou bagetkou
s bylinkovým máslem
Hlavní chody
1) Kančí pečeně s mandlovou krustou servírovaná s koláčkem z čedarové polenty,
silné zvěřinové glacé
2) Daňčí marinované roštěnky doplněné o bramborové pyré s bramborovými
slupkami pečenými na mořské soli
Dezert
Domácí kynutý koláč s lesními borůvkami a máslovou drobenkou
Cena večera: 430 Kč
Rezervace na recepci Relax Centra: 558 988 250