Gurmánské degustování s hruškami a vínem v hlavní roli
Zářijový gurmánský večer je zde. Těšit se na něj můžete 21. 9. 2018 od 18:00.
Zářijový degustační večer s šéfkuchařem Lukášem Bulíčkem se ponese v duchu hrušek a hroznového vína.
Můžete se těšit na toto menu:
předkrm:
salát z černé čočky s karamelizovanou hruškou a vinným dresinkem
polévka:
vychlazená polévka z hrušek odrůdy Elektra se sýrovými kroketami a brusinkovou redukcí
hlavní chod 1:
telecí ragú s vinnými hrozny a estragonem, žemlovými knedlíčky restovanými na přepuštěném másle
hlavní chod 2:
pečeně z divokého selete doplněná o hrušky Williams, flambovaná ročníkovou hruškovicí, dýňové pyré
dezert:
hruška tažená v matcha čaji a bílém víně s hroznovým coulis
Cena degustačního večera je 590 Kč
* rezervaci je nutné provést a uhradit na recepci Relax Centra nejpozději do 19. 9. 2018, děkujeme.
Rezervaci stolu můžete provést osobně, nebo na tomto telefonním čísle: 558 988 250.